2016-12-27 09:15:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Lépjen túl a sértettségen

Napi horoszkóp december 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Valakinek ígéretet tett arra, hogy a segítségére lesz, ha baj van. Sajnos lehet, hogy ez éppen a mai napon következik el. Végül sikerül úgy szerveznie a dolgokat, hogy a családjára is maradjon elég ideje.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Lázasan készül a vendégek fogadására: egész nap süt-főz, takarít, díszít. Egy kicsit elcsúszik az időbeosztással, de végül sikerül mindent időben befejeznie. A családtagjai hálásak lesznek önnek!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Sok emberrel, régi ismerősökkel, távolabbi rokonokkal találkozhat a mai napon. Jó hangulatú beszélgetések és sok nevetés vár önre! Tartson egy kis mértéket, a túl sok eszem-iszom már nagyon megterhelte a szervezetét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az egyik rokona, akit ön sem kedvel, ma nyíltan kimutatja az ellenszenvét. Ne törődjön ezzel. Koncentráljon inkább azokra, akik őszintén szeretik! Ha látja, hogy önről leperegnek a sértések, fel is hagy a megjegyzéseivel az illető.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy váratlan beszélgetés folyamán most számos ajtó megnyílhat ön előtt. A lehetőségek kiaknázásáig még hosszú lesz az út, és göröngyös, de ön képes arra, hogy a végére érjen. Ígéretet azonban most még semmire se tegyen!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az utcán egy ismeretlen nagyon mély benyomást tehet Önre a viselkedésével, vagy a mondanivalójával. Ám vigyázzon, nem biztos, hogy minden szavát elhiheti… Főleg akkor legyen résen, ha végül pénzt is kér az illető!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valami apróság miatt összeveszhet a párjával. Lépjen túl hamar a sértettségén, valószínűleg mindketten ingerültebbek a szokásosnál. Ne szervezzen túl sok programot, találkozót délutánra, vagy estére, inkább pihenjenek, olvasgassanak együtt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy új embert mutatnak be önnek a barátai, aki egészen lenyűgözi az érdekes személyiségével. Ne legyen olyan gyanakvó és bizalmatlan, az illető jó szándéka teljesen őszinte. Elképzelhető, hogy nyíltan kimutatja a vonzalmát ön iránt…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha nem dolgozik ma, akkor se töltse az egész napot a négy fal között, mert ez meglehetősen borússá tenné a hangulatát. Inkább szervezzen kirándulást a barátaival, családtagjaival. Az is jót tenne önnek, ha meglátogatná a rég nem látott ismerőseit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Törődjön egy kicsit többet a családtagjaival, a párjával. Ha valamin változtatni szeretne, most jó alkalom kínálkozik arra, hogy ezt meg is beszéljék egymással.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Túl sok programot tervezett mára, ezért ne csodálkozzon, ha a végén mindenki ingerült lesz. Jobb lenne, ha egy kicsit lassítana, és hagyna elég időt a pihenésre is.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars a Halak jegyében áll. Talán ez is okozza, hogy ma indulatosabban reagál, mint egyébként. Ha valaki egy kellemetlen kérdést szegez önnek, akkor is próbálja megőrizni a türelmét!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: